Varaa aika tai kysy lisätietoja

040 764 1344

Sähköposti

emmi@lemmitty.fi

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan.

Hoitola Lemmityn omistajan kuva

Lemmityn takana on uraa mediamaailmasta hoitoalalle vaihtanut ja jalkojenhoidon sekä hieronnan ammattitutkinnon suorittanut Emmi Marjolahti.

Jalkahoitajaksi valmistuin loppuvuodesta 2017 Koulutuskeskus Lumovasta. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin maaliskuussa 2020  Hierojakoulu Relaxista. Syvennän myös osaamistani jalkojenhoidosta ja hieronnasta koko ajan erilaisten lisäkoulutusten myötä.

Olen kärsinyt kipeistä jaloista, jotka asentovirhe ja huonot kengät tuovat. Tiedän siis miltä kipeät jalat tuntuvat ja miten kipu pahimmillaan vaikeuttaa jokapäiväistä elämää.

Olen aina tykännyt hieroa ja hierojan tutkinto onkin ollut aina yksi haaveistani. Olitpa sitten himoliikkuja tai rentoutusta tarvitseva tai teitpä sitten istuma- tai fyysistä työtä niin olet lämpimästi tervetullut hierottavaksi. 

Lemmityn toimintafilosofiaan kuuluu yhdistää terveydenhoito ja rento oma aikaa samaan hetkeen. Siitä firman tunnuslausekin tulee: Terveyttä ja rentoutta jaloillesi!  Terveyttä ja rentoutta sinulle!

Jokainen hoito tehdään asiakasta kuunnellen ja niin että rentoutunut olo jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin. Jokainen asiakas on minulle Lemmitty.