Varaa aika tai kysy lisätietoja

040 764 1344

Sähköposti

emmi@lemmitty.fi

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan.

Voit ostaa lahjakortin sähköisesti kolmeen eri jalkahoitoon:


Perinteinen jalkahoito 50 euroa
Perinteinen spa-jalkahoito, jossa hoidetaan jalkojen iho sekä kynnet. Hoidon viimeistelee rentouttava hieronta.

Diabeetikon jalkahoito 55 euroa

Perusteellinen jalkahoito, jossa tutkitaan tarkasti jalan rakenne, ihon kunto, asentovirheet sekä tutkitaan kengät. Hoitoon kuuluu myös tuntotestit asiakkaan niin halutessa. Hoidetaan ihon ongelmakohteet, kuten kovettumat ja känsät sekä kynnet. Asiakas saa tarkat ohjeet omahoitoon. Hoitoon kuuluu rentouttava hieronta. Valitse tämä hoito, jos jaloissasi on myös toistuvaa ongelmaa, johon haluaisit saada apua.

Luksusta jaloille 70 euroa

Hulppea hemmotteluhoito, jossa jalat saavat kevyen askeleen ja pään alue hemmottelevan hieronnan. Hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kuorinta ja perinteinen jalkahoito. Kynsien lakkaus ja noin 20 minuutin jalkahieronta. Jalat saavat vielä naamion 15 minuutiksi, jonka aikana hierotaan niskaa, pään aluetta ja kasvoja intialaisen päähieronnan otteita mukaillen. Hoito kestää noin 1,5 tuntia.

***

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa puolen vuoden ajan.

Osta sähköinen lahjakortti osoitteesta https://timma.fi/embedgiftcard/lemmitty

Voit myös varata ajan lahjakortin noutoon osoitteesta http://www.lemmitty.fi/sahkoinen-ajanvaraus/